*VLOG* Wat kost een make over?

door | apr 30, 2018 | Vlog | 0 Reacties

Ik snap, dat wanneer je zit te fantaseren over een make over, dat de praktische kant van je, nieuwsgierig is naar de kosten. Logisch! Hier tekst en uitleg in beeld en geschreven woord 😉

De kosten van een make over door Studio Tadaa kan je opdelen in twee stukken. Het eerste gedeelte bestaat uit het budget voor de nieuwe (klus)spullen en het klusteam dat de make over gaat realiseren. Het tweede gedeelte is het honorarium voor mij als interieurstylist.

Voor een gemiddelde grootte huiskamer betaal je voor mijn werk €3000 inclusief. Dus! Stel je hebt in totaal €10000 te besteden voor je metamorfose, dan betaal je aan mij €3000 en dan hou je €7000 over voor allemaal mooie spullen, materialen en het klusteam (en geloof me, voor dat geld kan je al hele leuke dingen doen).

Uiteraard werk ik met een team dat goed en snel werkt, maar ook weer niet zo duur is, dat je niets overhoudt voor mooie spullen. De kortingen die ik krijg als interieurstylist steek ik niet in eigen zak (!), die zijn in z’n geheel voor jou! Dat is fijn, wat dat betekent letterlijk en figuurlijk meer waar voor hetzelfde geld.

Voor dat geld ben ik 3 maanden lang voor je bezig. Ik maak een moodboard, een interieurplan, een kleuren-, meubel- en lichtplan. Ik neem maten op. Ik ga shoppen, online en in winkels. Ik laat spullen bezorgen bij Studio Tadaa (hoef jij dus lekker niet voor thuis te blijven), retourneer wat niet goed is. Stuur het klusteam aan tijdens de daadwerkelijke metamorfose. Jij hoeft dus níets te doen, je raakt geen kwast, zelfs geen spijker, aan. Je wordt dus compleet ontzorgt!

De kosten voor een make over van een (kinder)slaapkamer liggen lager, voor een hal, werkkamer ook. Als je huiskamer een balzaal is, dan liggen de kosten misschien ietsje hoger.