Een badkamer een make over geven is een behoorlijke klus. Maar wel een leuke. Ik heb het nu in de afgelopen vijf jaar twee keer mogen doen. In mijn eigen woningen, dat dan weer wel. Toen ik in mijn vorige huis mijn badkamer aanpakte, had ik nog geen idee dat ik drie jaar later zou verhuizen, anders had ik misschien nog wel een tijdje mijn tanden gepoetst en haren gewassen in die standaard, witte, oude badkamer 😉

Helaas (!!!) heb ik geen foto’s van hoe die witte badkamer eruit zag. Dus hierbij enkele plaatjes van de verbouwing en dan het eindresultaat! Toen we ons huis wilde verkopen en meededen aan de open huizen dag, heb ik zoveel vragen gekregen over de vloer, het stucwerk en het bad. Supertof! De vloer, de Portugese cementtegels, zijn van Designtegels, om heel precies te zijn, de VN Azule 16. Het bad is van Retrobad. En die kunnen ze dus in bijna iedere gewenste kleur spuiten, hoe gaaf! Op de muren zit Tadelakt, Marrokaans stucwerk.

make over badkamer Studio Tadaa badkamer make over Zuidereinde 2

Na een week douchen bij de buren, was ik heel gelukkig dat we de badkamer ein-de-lijk in gebruik konden nemen!

Nu zijn we net verhuisd naar Brabant. De badkamer in ons dijkhuis was erg klein (ongeveer 1 meter 75 bij 1 meter 75) en niet super praktisch. Mijn vriend kon niet eens rechtop in de douche staan. Een voor en na foto is eigenlijk niet eerlijk, want het is geen make over geworden, puur op styling, maar we hebben echt grondig verbouwd. Daardoor hebben we de badkamer heel erg kunnen uitrekken.

We hebben wederom gekozen voor een vloer van Designtegels, maar deze keer meer in grijstinten, de VN Gris 01. En weer een bad op pootjes, maar nu met twee kinderen, toch een maatje groter. Op de muren betonlook, een hele donkere beton cire. De schuine wanden zijn allemaal wit geverfd. De oude houten steunbalken hebben we ook geverfd, ze hadden namelijk alle kleuren van de regenboog. Het is een heerlijke plek geworden, waar ik graag ben.

Studio Tadaa badkamer in aanbouw Lith 2