Het gaat verder dan enkel het maken van een plattegrond en advies geven voor materiaal, meubels en misschien wat shoppen (zonder denigrerend te willen klinken!). Studio Tadaa realiseert complete metamorfoses / make overs. Een beetje zoals op tv, ja. Maar dan zonder de camera’s. 😉

Er komt een moment dat je de stoute schoenen aantrekt en mij belt of mailt om een afspraak te maken. Dan heb je al even rondgesnuffeld hier, of via via over Studio Tadaa gehoord.

Er is dus een ruimte in jouw huis die toe is aan een andere styling.
Voordat ik bij je op visite kom, vraag ik je een moodboard te maken, de plattegrond op te snorren van je huis en een vragenlijst in te vullen. Een beetje huiswerk dus.

Een heel belangrijk aspect in dit verhaal is dat je goed nadenkt over het totale budget dat je hebt te besteden. Dit bespreken we meteen in het eerste gesprek, naar aanleiding daarvan kan ik bepalen of ik voor dat bedrag jouw ruimte kan omtoveren tot iets waar jij blij van gaat worden.
Van dit budget gaan álle meubels en spullen betaald worden, alsook het klusteam. Ik stuur een aparte totaalfactuur voor mijn werkzaamheden als interieurstylist. Voor een standaard grootte huiskamer kom je op €3025 inclusief.  Dus; wellicht wil je je huiskamer een metamorfose geven, en heb je een totaalbudget van €10000 euro in gedachten. Dat betekent dus in dit geval dat we nog ongeveer €7000 overhouden voor de make over. Laat me je nog wel even goed uitleggen wat ik allemaal doe voor dat geld, want het is natuurlijk niet niks! Overigens liggen de prijzen voor een (kinder)slaapkamer, entree of werkkamer natuurlijk wel weer anders. 

Na onze kennismaking laat je me weten of je de sprong in het diepe durft te wagen. Zoja, dan plannen we 3 dagen make over voor over ongeveer 3 maanden. Jij zorgt ervoor dat je dan 2 nachten uit huis bent en dat de ruimte leeg en schoon wordt achtergelaten.

In die 3 maanden tijd ga ik aan de slag met je moodboard, plattegrond en vragenlijst en alles wat ik inmiddels nog meer van je weet.
Waarschijnlijk moet ik tussendoor nog een keer bij je langskomen om maten op te nemen. Ik maak ook een moodboard, maar….Dat krijg jij allemaal niet te zien.
Want, het eindresultaat wordt één grote verassing!

Ik ga shoppen, laat dingen bezorgen, sla ze op, ga naar de bouwmarkten, woonwinkels, speur het internet af, regel een klusteam, bedenk hele toffe dingen 😉 en ben 3 maanden lang bezig om alles op het juiste moment op tijd af te hebben en ervoor te zorgen dat we in die geplande 3 dagen alles om kunnen toveren.

Het leuke is dat ik als interieurstylist korting krijg bij veel van mijn leveranciers. Die korting steek ik niet in eigen zak, die is helemaal voor jou!
Dat betekent dat je dus uiteindelijk letterlijk en figuurlijk meer waar krijgt voor je geld.

Misschien heb je nog vragen, opmerkingen, iets wat er in je hoofd rondspookt.
Laat het me weten. Misschien…Tot snel!

Contact

Studio Tadaa
info@studiotadaa.nl
06-113 173 29