5 Jaar geleden verhuisden we naar Hilversum, de oudste was net een halfjaar oud. Een redelijk eenvoudige jaren ’90 woning: lekker degelijk, maar niet heel bijzonder verder. Onze oude meubeltjes erin, hier en daar een opknapbeurt en klaar, dachten we. Maar de drukte rondom een kleintje (en later twee) heeft ervoor gezorgd dat we nooit extra aandacht aan ons interieur hebben gegeven. Je koopt weleens wat, je schuift een beetje, maar we bleven altijd verre van de X-factor! En je bent best veel thuis, als gezin. Dus ergernissen stapelden zich op en verlekkerd keken we weleens naar programma’s als Extreme Home Make-over, hoe fantastisch zou het zijn als we gewoon een weekendje weg gaan en terugkomen in een nieuw vertrouwd huis?

En toen…vonden we Kristel. Haar idee was onze droom, een dikke vette match! We moesten er slechts 1 nachtje over slapen en daar gingen we: WE DOEN HET GEWOON! Iedereen die we het vertelden verklaarde ons voor gek, maar wij hadden zelf geen enkele twijfel. Kristel moesten we onze wensen en eisen doorgeven, wat vinden we mooi en absoluut afschuwelijk? Ze stelde precies de juiste vragen, ook gedurende de tijd tussen de GO en het opleveren. Het enige moment van ‘effe slikken’ was het wegdoen van de oude spullen en het huis compleet leeg achterlaten.

En toen…de klus was geklaard en Kristel stond ons op te wachten, ze stond zelf ook helemaal te stuiteren (en dat na een lang weekend doorbuffelen). Nog net niet geblinddoekt komen we de kamer binnen en ik wist werkelijk niet wat ik zag. De kleuren, de indeling, de spullen, de gecreëerde ruimte, lampen, gordijnen, muren, ALLES WAS ANDERS!!! Maar ZOOO vet! Het is heel onwerkelijk in je eigen huis rond te lopen maar dan, zeg maar, dat het wél mooi is en helemaal klopt. Ik had (en dat zei ik ook direct) het gevoel dat ik droomde, zo’n wankel moment: is dit echt? Het is echt een speciaal gevoel dat iemand een tijdlang op afstand met je huis is bezig geweest en er een compleet andere draai aan heeft gegeven. Nu is er tenminste over nagedacht door een prof én alles door diezelfde persoon ook nog eens uitgevoerd. We hebben er geen enkele zorg aan gehad. Geen levertijden, geen gesjouw, geen keuzes hoeven maken en geen boor, schroevendraaier of kwast hoeven vasthouden. I-de-aal.

Het resultaat? Hoogglans roze tegeltjes (!) op een prominent aanwezige muur in de woonkamer, verrassend slimme kastjes die helemaal op maat zijn gemaakt, witte houten luxaflex die als het ware doorgaan in nieuwe radiatorbekleding, een eethoek die zo in een woonmagazine past (inclusief bloemen en champagne) én een speelhoek voor de kids waar ze meteen niet bij weg te slaan waren. Ik zit nu, een paar dagen later, nog steeds met een glimlach rond te kijken. Kristel, bedankt, het is werkelijk prachtig geworden!!

Timo en Sonja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce erat eros, semper non est eget, rutrum consectetur massa. Quisque convallis viverra blandit. Sed gravida ante nulla, nec convallis lectus imperdiet at.

Elize

CEO, My company

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce erat eros, semper non est eget, rutrum consectetur massa. Quisque convallis viverra blandit. Sed gravida ante nulla, nec convallis lectus imperdiet at.

John

CEO, My company

Contact

Studio Tadaa
info@studiotadaa.nl
06-113 173 29